Wat is het grootste merk voor hippe kolven?

Adam van Wijk

Het hangt af. Hier is het antwoord dat ik met gebaseerd op mijn ervaring om verschillende merken van heupflessen te gebruiken op de proppen kwam. Als u houdt van wat u hier ziet, te steunen gelieve me op mijn Patreon-pagina, en ik zal houden doend wat I-liefde om beste te doen. Het enige ding u moet doen is geworden een patroon, omdat dat de enige manier is ik kan blijven terug aan de mensen geven die deze website en deze blog mogelijk maken! Meer steunt u, zal beter de website krijgen en beter zal mijn het schrijven krijgen. Als u vindt als uw favoriet merk van heupfles niet in de blog is voorgekomen, gelieve te aarzelen niet om me te contacteren, zodat kan ik uw merk aan de lijst toevoegen. Is er een gemeenschap rond heupkolven? De enige manier ik een nieuwe eigenschap kan toegevoegd krijgen is als ik een bos van lezers heb en ik heb een idee voor een blogpost. Als u hebt geen patroon, of dit reeds gedaan, of u me zou willen steunen zonder om het even wat te kopen, vrij voelen om een schenking via Paypal te maken. Ik keur controles, creditcards, of geen Paypal goed. Dit is een website die ik van niets heb gebouwd, zou ik eerder niet moeten houden betalend voor iets ik niet gebruik. Elke dollar die in hulp me komt betaalt voor het werk dat ik voor deze website heb gedaan, en ik zou van het ook houden als u een uiteinde via Paypal zou kunnen verlaten! Dank! ~Adam

Update: Ik heb beslist op te houden goedkeurend schenkingen. Dit is omdat ik geen punt zie, en er zijn manier betere manieren om me te steunen. De schenkingen zijn een ongelooflijk nuttig middel voor me, maar ik vind niet meer als ik waarde aan iedereen voor om het even wat kan aanbieden dat ik met geld doe. Als u nog wilt schenken, zijn er nog een paardingen ik kan doen die nog aan u kon voordelig zijn:

1) Gebruik de knoop op mijn profiel om een couponcode voor een korting bij de mijn premiedienst te krijgen

2) Gebruik de knoop in mijn profiel op de bodem juiste hoek om aan mijn bulletin in te tekenen. Ik ben nooit een ventilator van de manier geweest Paypal wordt uitgevoerd, maar het is veel beter dan andere betalingsbewerkers, de optie zo gelieve te overwegen om me te helpen voor deze blog betalen. Ik kon wat steun werkelijk gebruiken en ik waardeer het feit dat ik hulp I behoefte met mijn website krijg. Dank voor lezing en ik hoop u me blijft steunen. Als u van dit artikel genoot, teken aan mijn YouTube-kanaal in waar ik spoedig een nieuwe video op dit eigenlijke onderwerp zal vrijgeven. Genauso ist kolf einen Test wert. Als u, gelieve een overzicht in YouTube app, te verlaten of „hart“ te raakt als u me een aardige commentaar wilt verlaten, die me een zou helpen houden doend dit. Dank vooraf.