Hoeveel zijn heupkolven waard?

Adam van Wijk

Ik ben niet zeker maar ik rond 10-15 centen veronderstel, denk ik. Goed, vandaag, moet ik mijn antwoord veranderen. U ziet, ben ik de kerel die heupflessen met mijn eerste twee dollars kocht. Goed, wanneer ik mijn eerste fles koop, had ik hetzelfde gevoel dat u: Ik wist geen wat om te kopen het voor. Ik wilde geen geld besteden, wilde ik een fles kopen die me goede resultaten zou geven. Goed, was de eerste fles werkelijk goed en tweede één was een slechte overeenkomst. Zo, beëindigde ik omhoog met een fles duidelijkheid en eerste fles twee was beter dan derde. Sogar mag Barkruk 75 Cm Hoog einen Testlauf sein. Maar anderzijds, gebeurde iets. De mensen begonnen om me om raad te vragen. Ik gaf het aan hen. Ik dacht dat ik hen wat goede raad kon aanbieden en hun ervaring verbeteren. Mijn blog was over hoe te om het goed leven te maken voor zich, niet over de prijs van fles. Zo, is deze post over enkele dingen die ik heb geleerd, en hoe te om de ervaring van de mensen te verbeteren die om raad vragen. Ik zal enkele hoofduiteinden in deze post verklaren. Hoe te om de juiste fles te kiezen voor een newbie het eerste ding dat u moet doen moet een keus maken. Er zijn verschillende opties wanneer het over fleskeuzen komt: men kon een grote keus tussen heel wat verschillende soorten hebben, als deed ik. Het probleem met deze keus is dat het niet werkelijk nuttig is. De keus is niet iets u kunt leren of verbeteren, is het iets die zeer subjectief is en slechts van uw advies afhangt. Als u denkt niet dat het beter is om een reusachtig aantal verschillende flessen te hebben, en wat van hen beter zijn dan anderen, zult u niet goed in dit spel doen. Het is werkelijk slechts ongeveer één ding: de keus tussen de beste fles die u denkt zal beter dan andere flessen zijn. Ik hoop dat ik u in uw fleskeuzen kan helpen. Hoeveel moet ik betalen voor heupkolven? De belangrijkste redenen om een bepaalde fles te plukken zijn: *The capaciteit om een bepaalde fles in de strijd vaker te gebruiken (bijvoorbeeld: om een lagere cooldown op Brandbaarheid te hebben, of het probleem te vermijden om 2 verschillende flessen in uw eerste ontmoeting te gebruiken, omdat u Brandbaarheid en Elementair Evenwicht) moest gebruiken. *The feit dat een bepaalde fles u bepaalde bleekgeel geeft die u in de toekomst, zoals 1 op niveau van een specifieke vaardigheid of een manadrankje zou kunnen nodig hebben (bijvoorbeeld: u hebt genoeg mana om 2 Mana Flasks in een strijd te gebruiken, en 3de zou kunnen worden vereist). *The feit dat het een unieke fles is en niet op andere flessen (u zou een zeer goede zeldzame fles voor dit nodig hebben, en dat zou niet in normaal spel beschikbaar zijn) zou kunnen beschikbaar zijn. Dabei ist es womöglich besser als kolf Test. Ik hoop dat deze post u met uw keus zal helpen. Eerst en vooral neem een blik op het eerste punt. Als u een 5L voor uw 5L-borst koopt, de beste manier om Brandbaarheid omhoog voor alle werkgevers te houden is met 5L (of 2L te gaan, die is wat u voor werkgevers zou gebruiken die niet verbonden met Brandbaarheid zijn).