Affiliate Disclaimer

Adam van Wijk

De filiaalverbindingen op onze website moeten mensen aanmoedigen om ons op onze website, op sociale media en op hun manier aan onze plaats te steunen. Wij zijn altijd eerlijk en ongecompliceerd in het verleden geweest, maar de laatste jaren die wij zijn begonnen om fouten te maken, en dat is wanneer wij hebben de behoefte op te voeren. Een nieuwe verbinding zal altijd een nieuwe reclamecampagne zijn, zodat zouden wij gelukkig zijn om een aanvaardbare optie met u te bespreken. Wij zullen om het even wat niet doen die ons kon getrokken ertoe bewegen om te worden van een plaats of een Internet-veiling. De keus is van u, te lezen zo gelieve de volgende informatie.

1. U wordt verzocht om de verbinding op een bepaalde manier te maken die voor uw website of blog geschikt zou zijn. Dit omvat om het even welke beelden, tekst en/of video diemet u aan uw bezoekers wilt pronken, vooral als u een persoonlijke trainer bent. U kunt uw eigen beelden en video ook gebruiken. 2. Wij zullen u om de volgende informatie vragen: Een verbinding met uw website en url van de pagina die u wilt maken.

U zou moeten begrijpen, willen wij u blijven met ons zo lang mogelijk zodat u de beste kennis over de producten krijgt die wij en de diensten hebben gedragen wij u verstrekken. Als u niet met om het even welke hieronder vermelde termijnen akkoord gaat, dan te gebruiken gelieve niet de hier aangeboden diensten. Als u om het even welke fout vindt, of u om het even welke twijfels over om het even welke informatie hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zouden gelukkig zijn om eender welk ding te verklaren.

Ongeveer ons

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat in Nederland gebaseerd is. Wij hebben een team van twee professionele Nederlanders en twee Nederlanders en wij bieden een brede waaier van heupflessen, flessen natuurlijk water, en andere gezondheidsproducten voor aan het natuurlijke lichaam en het natuurlijke milieu. Elk van onze die producten worden overeenkomstig de kwaliteitsnormen geproduceerd door het Nederlandse Normeninstituut worden bepaald. Onze producten worden geproduceerd door onze eigen faciliteiten met de hoogste niveaus van hygiëne, smaak en kwaliteitscontrole.

Gelieve te voelen vrij om ons per e-mail of telefoon te contacteren om uw behoeften en ordeinformatie te bespreken.